Η Εταιρεία

Το Kosmimamakarezos.gr είναι το διαδικτυακό κατάστημα της εταιρείας Κόσμημα Μακαρέζος. Η οικογένεια Μακαρέζου με συνεχή παρουσία στον χώρο του κοσμήματος από την δεκαετία του 1970 έως σήμερα, με δύο φυσικά καταστήματα στο κέντρο του Πειραιά και αντίστοιχη πολυετή γνώση και εμπειρία στην κατασκευή κοσμημάτων, σας παρουσιάζει τώρα και το ηλεκτρονικό της κατάστημα με διακριτικό τίτλο Kosmimamakarezos.gr.

Ο Αθανάσιος Μακαρέζος, δεύτερης γενιάς κοσμηματοπώλης και κοσμηματοποιός, γαλουχήθηκε στην κατασκευή κοσμημάτων από τον πατέρα του Κωνσταντίνο, ενώ από το 1984 η συνεχή του παρουσία στην τοπική αγορά του Πειραιά μαρτυρά την επιμέλεια αλλά και το μεράκι του για την παραγωγή και πώληση κοσμημάτων μοναδικών όσο και το προσωπικό γούστο κάθε γυναίκας.

Συνεργασίες με τα μεγαλύτερα brands και εργοστάσια τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Ιταλία σας εξασφαλίζουν την πληρέστερη συλλογή κοσμημάτων και ρολογιών.

Η ιδιαίτερη γνώση και εμπειρία στον τομέα των ρολογιών έχει φέρει τις σημαντικότερες συνεργασίες με τα μεγαλύτερα και εμπορικότερα brands με αποτέλεσμα την διασφάλιση της δικής σας συναλλαγής- ανταλλαγής- παραγγελίας οποιουδήποτε μοντέλου ρολογιού. Για πληροφορίες επισκεφθείτε το αντίστοιχο πεδίο sell & trade.

Ανατρέξτε στις σελίδες μας και θα βρείτε το κόσμημα που ταιριάζει απόλυτα στην προσωπικότητά σας. Δώρα και αντικείμενα για κάθε γούστο και κάθε περίσταση!

 

 

Με εκτίμηση,

 

Αθανάσιος Μακαρέζος.