Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

Οι αποστολές εντός Ελλάδος ΔΕΝ επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής για παραγγελίες με ποσό μεγαλύτερο των εκατό ευρώ (100,00€). Για παραγγελίες με αντικαταβολή, ο πελάτης επιβαρύνεται επιπλέον με τα έξοδα αντικαταβολής των 3,00 ευρώ. Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η ACS COURIER, με το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής, στην Ελλάδα. Στη σπάνια περίπτωση που η περιοχή που διαμένετε δεν εξυπηρετείται από το δίκτυο της ACS Courier, το kosmimamakarezos.gr θα σας αποστείλει την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο, πάλι με δωρεάν έξοδα μεταφορικών για εσάς σύμφωνα με τις ως άνω προϋποθέσεις.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται εντός 24-72 ωρών. Σε κάποιες περιπτώσεις όπου η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι διαφορετική ( αναγράφεται στο προϊόν ) θα ειδοποιηθείτε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της.
Παρακαλώ σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση στην παράδοση, καθώς και διαφοροποίηση της τιμής των εξόδων μεταφοράς.